Ik kom bij je koken

Bij je thuis

Bij je thuiskoken-foto-secties-02

Naar het restaurant gaan is leuk. Maar heb je er weleens aan gedacht om het restaurant naar je huis te halen? Ik kom bij je koken is een professionele kok bij jou thuis. Met mooie, eerlijke gerechten en bijpassende wijnen zorg ik ervoor dat jouw huis voor één avond verandert in een waar restaurant.

Afgestemd op jouw specifieke wensen
Een vier-, vijf- of meergangenmenu met bijvoorbeeld een speciaal voor het diner samengesteld wijnarrangement. De mogelijkheden zijn zeer divers. Ik kom eerst bij je langs en neem letterlijk een kijkje bij jou in de keuken. Ik inventariseer je specifieke wensen, hoeveel gasten er komen, wat je aan het diner wilt besteden en geef menusuggesties. En als je het diner bij je thuis extra sfeervol wilt omlijsten, dan verzorg ik ook de aankleding.

Download hier:
Menu 2020
Wijnen 2020

Heerlijk ontspannen met je gasten genieten
De dag waarop het diner bij jou thuis plaatsvindt, kun jij heerlijk ontspannen met je gasten genieten. Al het werk wordt je uit handen genomen. Ik doe de boodschappen, dek de tafel en bereid de gangen in de keuken. Terwijl jij aan het begin van de avond je gasten ontvangt, schenk ik voor iedereen een welkomstdrankje uit. Vervolgens worden de gangen één voor één uitgeserveerd en de bijpassende wijnen ingeschonken. Aan het einde van de avond ruim ik alles op en zorg ik dat de afwas gedaan is en je keuken weer aan kant is!

Contact
Kortom, beleef samen met je gasten een ontspannen, culinaire avond bij je thuis, zonder dat je zelf ook maar een moment van tafel hoeft te komen. Laat je informeren over de mogelijkheden en maak geheel vrijblijvend een afspraak via het contactformulier.

Uiteraard kun je ook e-mailen naar info@ikkombijjekoken.nl of bellen op +31 6 28 34 23 84. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en je wensen te bespreken.


Ik kom bij je koken
biedt ook:
– Walking dinner
– Kookworkshop