Ik kom bij je koken

Freelance kok

Freelance kok gezocht?

Heb je een restaurant, hotel of cateringbedrijf? En ben je tijdelijk op zoek naar een zelfstandig werkende (chef)kok? Bijvoorbeeld vanwege een tijdelijke piek, de vakantieperiode, ter vervanging bij ziekte of ter overbrugging van een openstaande vacature? Met meer dan 25 jaar ervaring als (chef)kok bied ik professionele ondersteuning in je keuken. 

Freelance kok

Ik kom bij je koken:
– is direct inzetbaar
– spreekt de taal van de keuken
– begrijpt dat een goede mise-en-place het halve werk is
– blijft onder stress kalm en efficiënt
– staat garant voor een constant goede kwaliteit

Breed inzetbaar: van (chef)kok tot begeleiding opstart nieuwe keuken
Naast opdrachten als (chef)kok of om assistentie in de keuken te verlenen, kan ik ook de opstart van een nieuwe keuken volledig begeleiden. Denk hierbij aan de complete (her)inrichting van de keuken, de samenstelling van de menu’s, kostencalculatie en selectie van de juiste leveranciers. Indien gewenst stel ik ook een gedegen HACCP-plan op en zorg ik voor de werving van gekwalificeerde medewerkers die onder mijn supervisie worden ingewerkt. Met een efficiënt functionerende en professionele keuken als resultaat. Ik heb jarenlange ervaring met het opstarten van (compleet) nieuwe keukens.

Specialiteit
Van huis uit ben ik grootgebracht met de klassieke Franse keuken, een internationaal gewaardeerde keuken die wordt gekenmerkt door de enorme diversiteit aan lokale en kwalitatief hoge producten en ingrediënten.

Lees meer over mij
Bekijk mijn LinkedIN –profiel

Uiteenlopende opdrachtgevers
Als freelance kok werk ik via Ik kom bij je koken voor onder andere à la carte restaurants, hotels, instellingskeukens en cateringbedrijven. Veel opdrachtgevers hebben naar volle tevredenheid gebruikgemaakt van mijn diensten.

Bekijk hier mijn referenties

VAR-verklaring en tarieven
Ik beschik over een VAR-verklaring. Zo weet je als opdrachtgever zeker dat er achteraf geen werkgeverslasten worden berekend. Mijn tarieven zijn afhankelijk van de invulling en duur van de opdracht. Om daarvan een goed beeld te krijgen, kom ik graag bij je langs voor een kennismaking.

Contact
Op zoek naar een veelzijdige freelance kok? Neem contact op met Ik kom bij je koken via het contactformulier, per e-mail via info@ikkombijjekoken.nl of telefonisch op +31 6 28 34 23 84.

Ik kom bij je koken is ook beschikbaar:
– als kok op kantoor
– voor kookworkshops