Ik kom bij je koken

Op kantoor

Op kantoor

Organiseer je een lunch met broodjes of warme gerechten op de zaak? Heb je lekkere hapjes nodig voor bij de bedrijfsborrel of na de vergadering? Wil je een bedrijfspresentatie culinair aankleden? Heb je iets te vieren en wil je bijvoorbeeld een walking dinner voor je medewerkers? Met Ik kom bij je koken weet je zeker dat het goed wordt geregeld.

koken-foto-secties-03

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als (chef)kok. Wat ik ook doe, ik bereid de gerechten altijd met aandacht en op smaak. Daarnaast staan de gasten bij mij centraal en vind ik dienstverlening op maat belangrijk.

Veel mogelijk
Er is veel mogelijk. Zo kun je kiezen voor een warm meergangenmenu met bijpassend wijnarrangement of een koud of warme buffet. Ook kun je diverse belegde broodjes laten serveren.

Afgestemd op je wensen en de gelegenheid
Wat het meest geschikt is, hangt af van de gelegenheid, je specifieke wensen ten aanzien van de hapjes, drankjes en gerechten en het beschikbare budget. Dit alles stem ik graag met je af in een gesprek, al dan niet telefonisch, zodat ik met een passend voorstel kan komen. Bij grote groepen zorg ik zelf voor extra medewerkers. En als je de gelegenheid extra feestelijk wilt omlijsten, dan kan de aankleding ook verzorgd worden.

Contact
Laat je informeren over de mogelijkheden. Neem contact op met Ik kom bij je koken via het contactformulier, per e-mail via info@ikkombijjekoken.nl of telefonisch op +31 6 28 34 23 84.

Ik kom bij je koken is ook beschikbaar als:
– als freelance kok
– voor kookworkshop