Ik kom bij je koken

Referenties

Referenties

Particulieren

“Een heerlijke verzorgde lunch gehad op onze bruiloft, precies naar wens. Zeker een aanrader!”
Kartini van Zanten

“Erg geslaagd! Pepijn heeft een mooi voorstel neergelegd, waarbij hij goed naar onze wensen heeft geluisterd. Een perfecte invulling van de vrijdagavond van ons mannenweekend.”
Robert Rozenberg

“Heerlijk genieten van lekker eten en een zorgeloze avond. Pure verwennerij.”
Femke

Pepijn is een uitstekende kok die voortreffelijk voor onze familie heeft gekookt. De avond was zeer geslaagd, we zijn lekker verwend in eigen huis en na afloop geen afwas, heerlijk! Het eten was erg lekker en Pepijn een goede gastheer. De communicatie vooraf was erg goed. Hij heeft een lekker menu voor ons samengesteld waarin al onze wensen zijn meegenomen. Een avond waar we met veel plezier op terug kijken!”
Annelies Winnen-Bruijnes


BedrijvenandPICTURES.NL_4597bw

“Pepijn is een kok die een enorm talent heeft voor koken,  is niet bang out of the box te denken en werkt hard om het de gast naar de zin te laten zijn. Als chef kok van Kameryck heeft hij mede gezorgd dat Kameryck een goede naam heeft wat betreft een smakelijke keuken en lekker eten.”
Mark Haagen, Directeur/ondernemer Kamerijck

“Super geslaagde avond cliënten en collega’s hebben genoten. Bedankt Pepijn!”
Nicoline Halverhout- Spaan/ Gemiva SVG-Groep

“Samen met Pepijn heeft Hoogvliet een groot aantal kookvideo’s opgenomen, die onder andere op YouTube te zien zijn. Van snijtechnieken tot complete recepten, Pepijn heeft er met zijn vakkennis en enthousiasme voor gezorgd dat deze video’s de kijker een helpende hand bieden bij het koken. Het is voor ons iedere keer weer een feestje om met Pepijn te werken!”
Denise Smit, Communicatiecoördinator Hoogvliet BV

 

Wil je ook gebruikmaken van mijn diensten, neem dan contact met mij op via het contactformulier, per e-mail via info@ikkombijjekoken.nl of
telefonisch op +31 6 28 34 23 84.